Professzionális sebkezelés

PROFESSZIONÁLIS SEBKEZELÉS

Rendelőinkben kollégáink magas színvonalon végzik munkájukat. Terápiás javaslataink a ma Magyarországon elérhető legmodernebb sebkezelési és sebgyógyítási módszereket tartalmazzák. A rendelésen használt eszközökeinket folyamatosan bővítjük, hogy a legmodernebb technológiákkal segíthessük elő a sebgyógyulást.

Fontosnak érezzük, hogy a rendelőben dolgozó orvosok és a betegeket kezelő többi orvos, szakdolgozók, betegápolók között folyamatos szakmai kapcsolat legyen a beteg szakszerű és gyors gyógyulása érdekében. Szintén feladatunknak érezzük a betegek és hozzátartozók megtanítását arra, hogy csak a kezeléssel kapcsolatos utasítások pontos betartása, az együttműködés hozhat eredményt.

Centrumainkban dolgozó kollégáinkat bátran felkereshetik krónikus és nehezen gyógyuló betegségekkel is, mint például lábszárfekéllyel, égési sebekkel, elfertőződött sebekkel, felfekvéses tünetekkel. Orvosaink és asszisztenseink évek óta fogalkoznak sebkezeléssel, és rendszeres szakmai továbbképzésekkel bővítik és teszik naprakésszé tudásukat, hogy azt pácienseink szolgálatába állíthassák.

Különleges eseteinket - amennyiben ahhoz a beteg hozzájárult - szakmai fórumokon, esettanulmányok formájában mutatjuk be.

Sok év tapasztalatát, és számos ügyfelünk visszajelzését figyelembevéve folyamatosan azon dolgozunk, hogy maximálisan elősegítsük és támogassuk a hozzánk forduló betegek gyógyulását.

 

Ossza meg másokkal is!