Szolgáltatásaink

Professzionális sebkezelés
2015-01-28

Rendelőinkben kollégáink magas színvonalon végzik munkájukat. Terápiás javaslataink a ma Magyarországon elérhető legmodernebb sebkezelési és sebgyógyítási módszereket tartalmazzák. A rendelésen használt eszközökeinket folyamatosan bővítjük, hogy a legmodernebb technológiákkal segíthessük elő a sebgyógyulást.


Részletek
Ápolási megoldások
2015-01-28

Ápolási megoldásainkkal pácienseink mindennapi életét kívánjuk könnyebbé tenni, mindezt személyreszabott megoldásainkkal, folyamatos kontroll mellett. A személyre szabott ellátásról felkészült, lelkiismeretes, és évek óta együtt dolgozó kollégáink gondoskodnak.


Részletek
Szaktanácsadás
2015-01-28

A sebkezeléssel, sebápolással kapcsolatos szaktanácsadás segítségével évente számos páciensünk életét könnyítjük meg. Személyre szabott ápolási megoldásokat és kezelési javaslatokat nyújtunk a hozzánk forduló betegeknek és az őket gondozó hozzátartozóknak.


Részletek
Szűrés
2015-01-28

Centrumainkban a pontos állapotfelmérés és kontrollvizsgálatok érdekében rendszeresen végzünk szűrővizsgálatokat. A megfelelő szűrések eredményeinek ismeretében felkészült szakembereink a legoptimálisabb ápolási és kezelési módokat tudják javasolni pácienseinknek.


Részletek