Magunkról

2015-01-28

Magánrendelőinket 2011-ben indítottuk, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a pácienseinknek, akik máshol nem találták meg problémáikra a professzionális megoldást, illetve szívesebben keresik fel orvosukat nyugodt körülmények között, előre egyeztetett időpontban.

A centrumunk általános elnevezése: Mediq Direkt Sebkezelési- és Ápolási Centrum

Szakterületeink között szerepel bőrgyógyászat, érsebészet, sebészet illetve traumatológia-ortopédia. Ezen területeken belül várjuk pácienseink jelentkezését. Ma Magyarországon a magánellátások körében ritka specialitással rendelkezik. Kiemelten foglalkozunk a krónikus és nehezen gyógyuló, esetlegesen más betegségek talaján illetve annak következményeként kialakult sebek gyógyításával (például: fekélyes, felfekvéses, égett felületek).

Ma már az ország 19 városában várjuk pácienseinket, de folyamatosan bővítjük rendelőink számát - centrumaink megtekintéséhez kattintson ide!

A rendelésen tevékenykedő orvosok, asszisztensek évek óta foglalkoznak sebkezeléssel, és tudásukat folyamatosan bővítik hazai és nemzetközi konferenciákon, ismeretszerző tanulmányutakon. A kezelések alapját a hazai és nemzetközi irányelvek, protokollok adják, a terápiákban szigorúan igazodunk az ellátási szabályokhoz. Amennyiben szükséges, úgy társszakmák bevonása mellet végezzük pácienseink támogatását.

A rendelőink, illetve az ott végzett folyamatok minden ponton szabályozottak, melyek a Güte Zert Intézet által kiadott DIN EN ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkeznek!

Rendelésünk OEP által nem finanszírozott formában működik.

Várjuk kedves pácienseinket, érdeklődőinket centrumainkban!

Küldetésünk:
Professzionális támogatás mellett, optimális megoldást nyújtani pácienseink számára
Kellő információval szolgálni a gyógyulási - gyógyítási folyamataikról
Szakszerűen és érthetően átadni a sebellátási ismereteket pácienseinknek
Közösen kontrollálni a gyógyulás/sebgyógyulás, kezelés/sebkezelés folyamatát betegeinkkel, hozzátartozóikkal